Sminktippek egyszerűen 1. rész – Alap nappali smink otthon, egyszerűen

Esküvőre vagy eljegyzési vacsira vagy hivatalos, esetleg fotózásra vagy videófelvételre szeretnéd kicsinosítani magad? Nem annyira vagy gyakorlott a sminkelésben, de profi sminkest pedig nem szeretnél felkérni? 

Akkor alábbi videó neked szól! 👇

A négy részes videósorozatunk első részében azt láthatod, hogy profi sminkesünk, Tádics Boglárka hogyan készít el a modellünknek, Ispán Kingának egy egyszerű, 20 perc alatt felrakható nappali utcai sminket. Közben nemcsak azt mondja el, mit hogyan csinálj pontosan, ha magadnak is feltennéd a sminket, hanem azt is, hogy mik a mostani sminkes trendek, milyen a jó smink,  és arckarakterenként mire érdemes figyelni a sminkelésnél. 💄

Bátran ajánljuk a sminket fotózásra, videós forgatásra! Finoman kihangsúlyozza az arcod szépségét, de sminkes tapasztalat nélkül is könnyen el fogod tudni készíteni.  

Ha tetszett a videó, és szeretnéd a további 3 részt is megnézni (amikben fokozatosan haladunk tovább „nehézségben” és mutatósságban egy vagány, látványos esküvői sminkig),  akkor iratkozz fel a Youtube-csatornánkra, és nyomd be a csengő ikont, így értesítést kapsz a legújabb videóink kikerüléséről, és biztosan nem maradsz le.

Elérhetőségeket és részletesebb infókat a sminkről a videó leírásában találsz!

🎥 Ha pedig szeretnéd, hogy mi készítsük el az esküvői vagy jegyes videótokat, akkor kérj tőlünk ajánlatot, és megbeszéljük a részleteket! 

Oszd meg ezt a bejegyzést a barátaiddal
Facebook
Pinterest