Szenvedélyünk az alkotás.
Célunk, hogy egy olyan alkotást tarthassatok a kezetekben amit unokáitoknak is rajongva mutattok majd meg.

Hisszük, hogy a technikai felszereléseken túl a szakmai tapasztalatunk és látásmódunk által a legtöbbet hozzuk ki életetek legszebb napjának pillanataiból

Brandhuber György
operatőr, vágó

Imádom a képalkotás és a vizuális történetmesélés minden csínját-bínját.

Feladataim közé tartozik a helyszíni felvételek készítése, irányítása és a végső vágás.

Szeretem az utómunkák elvégzését is.Bár hosszadalmas és fárasztó munkafolyamatok ezek, azonban a sok esetben hetekre sötét vágószobába vonulás meghozza a gyümölcsét hiszen ebben a stádiumban készül el és nyeri el végső formáját esküvői filmetek.

BGY esk videós másolat
demjánati

Demjén Attila
operatőr, vágó

Minden helyzetet meg lehet és meg kell tudnunk oldani. 2012 óta számtalan esküvőn, rendezvényen, eseményen vettem részt, mint hivatalos fotós vagy videós. Amint a kezembe vettem a kamerámat, attól a perctől kezdve úgy éreztem, hogy bármilyen fotózásról vagy videózásról legyen is szó, a maximumot kell nyújtanom egészen addig a pontig, amíg az ügyfél megrázza a kezemet és azt mondja: „Gyönyörű munka! Köszönöm, hogy bízhattunk benned.”

  A mai világban, mind a fotózásban, mind az élet más területén is csak így emelkedhetünk ki az átlagból, így lehetünk jobbak a megszokottnál, és így tudjuk biztosítani azt a minőséget, vagy még annál is többet, mint amire a másik fél számít, illetve jogosan elvár.

A személyiségemnek köszönhetően a fotózások mindig pozitív hangulatban telnek, így a modellek, párok könnyedén fel tudnak szabadulni a fényképezőgép előtt, ami elengedhetetlen a sikeres végeredményhez.